Le week-end

Efter en otroligt tråkig fredagskväll lyckades jag igår övertala Josefine att följa med mig ut och härja lite. Det blev en fantastisk kväll på 2.35:1 och terrassen med mycket dans, goda och mindre goda drinkar och en del skvaller. Helt perfekt kväll.

Nu till veckan väntas som vanligt en jävla massa jobb, vin med fröken Ring och förhoppningsvis lite julklappsköp vilket jag ännu inte ens börjat fundera på. Det lär nog sluta med att jag, som vanligt, är ute två dagar före julafton och stressshoppar samma saker som jag gav bort förra året. Och well, nästa helg firas min födelsedag med middag, drink och utgång - det ser jag fram mot!


Så sjukt snygga bilder, jag bjuder på dem!

Fredagskväll

Idol på TVn och den småländska släkten i köket. Jag är rastlös från hårtopparna enda ut i lilltån, varför vill ingen göra det jag vill göra på helgerna? Det här är inte hur jag vill spendera min fredagskväll. Jag känner för Rio de Janeiro-kväll på Berns med hallonmojitos och massa dans. Och ändå sitter man här, framför Idol.

Winterbirds


http://lookbook.nu

Morgonfunderingar

Den personen som kom på att alla arbeten skulle börja någon gång mellan 8 och 9 på morgonen lär vara en av världens mest hatade personer. Jag hatar att gå upp tidigt och idag är det extra illa då jag, trots drygt 8,5 timmars sömn, känner mig svag och illamående av att hoppa ur sängen. Jag vill bara dra täcket över huvudet och ligga kvar några timmar till - sedan kan jag gå och jobba!

Hello Blondie!



Micha Barton i tyska InStyle. Varför har kvinnat vart brunett när hon är så här snygg som blond? Kanske är dags för mig att ta mig en tripp till Anton på Noir Stockholm.

Vackra, Vackra



Hittade den här underbara bilden hos Hanna som precis besökt J i Paris och blev varm i magen. Känner bara att yes, snart är jag där. Fy fan vad nice!

Bild; Hanna Erixson

Tråkigt

All snö är borta och endast slaskiga gator återstår. Det vita täcket från takåsarna utanför mitt fönster har ersatts med smutsig, grön plåt.

Onsdag

Onsdag måste vara veckan bästa dag. Man vet att mer än halva arbetsveckan är avklarad och kvar är bara roligheter som eventuella torsdagsutgångar och helg. Firade den fantastiska dagen med min fantastiska darling BellsLe bar rouge, som jag förstår varför jag fick en crush på, med hallondrink och massa prat om Paris. Det börjar verkligen närma sig och nedräkningen står idag på 63 dagar till jag sticker. Jag vet inte om jag är livrädd eller allmänt nöjd, någon blandning antar jag. Imorgon blir det både trevlig lunch med skåningen Daniel som ska flytta tillbaka till sveriges danmark och till kvällen tar jag med Gustav ut på middag på Vapiano då han fyIler vuxen. Jag säger ju det, veckosluten när de är som bäst!

Månadens bästa dag

Jag säger bara en sak; Lön, Lön, Lön, Lön, Lön, Lön, Lön, Lön!

Tapas

Ikväll vankas det spansk afton med tapas och cava här hemma i Sjöstaden. Vi får se var kvällen slutar och om jag känner mig själv rätt så slutar den i säng vid 23.30. Hoppas att ni får en fantastisk kväll!

Hemmakväll

Ibland är det skönt att bara sitta hemma en fredagkväll och äta chips och kolla på tv. Och efter den tumulta gårdagskvällen var det precis vad jag behövde ikväll. Grillchips, Perrier i en jätteflaska och Idol - det är fint det!

Torsdag är nya lill-lördag

Kvällen igår var verkligen ett fritt fall. Började på topp och slutade så långt ner på botten det går. Lova anlände hemma hos mig och vi tog en drink och snackade lite skit och begav oss sedan in till stan för Berns och 2.35.1 med Arman och hans vän. Hade sjukt kul fram till halv två tiden då någon okänd bestämde sig för att jag tydligen var för tråkig och behövde piggas upp med lite droger, som denna då placerade utan vetskap i min drink. Så kul slutade det, inte kul alls. Men jag hade fantastiskt roligt innan!







gaah!

Jag har ingenting att ha påååååååååååååååååååå mig!
Ikväll ska jag ut och dansa och vill bara vara fantastisk, det är inte lätt när man inte har ett enda plagg i garderoben som känns bra. Morr morr morr!



Nike, ge mig din FASR!

Le week-end

Då jag redan hade svängt mina lurviga tillräckligt mitt i veckan så har helgen enbart bestått av sömn, familj, vänner och mys. Fredagen spenderades hemma, med familjemiddag och SATC. Lördagen var aningens mer livad då vi sågs nästan hela tjejligan hemma hos Sarah för lite Pommery, isländskt brännvin och massa prat om allt mellan himmel och jord. 

Nu till veckan blir det som vanligt jobb, jobb och jobb. Och kanske lite mer jobb om jag har otur. Ska även försöka hinna med en del luncher med gamla nära och bekanta. Hoppas att ni haft en fantastisk helg!

Lördag

Slö är ett väldigt bra ord för att uttrycka vad jag blivit på senaste. idag orkade jag inte ens traska ner på stan med mamma utan stannade istället i sängen med ostbågar, Vouge U.K och Sex and the city. Men vem klagar? Ikväll ska jag träffa Lova och vi får se om det blir coctails för mina sista slantar eller om vi sätter oss på något trevligt fik och snackar skit.


Mer Kate, alltid lika snygga Kate.

.

Rensade bland mina skickade meddelanden på facebook och råkade snubbla över ett mail jag skickade för över ett år sedan. Utan rubrik och det enda som stod i mailet var "Jag älskar dig, föralltid". För första gången på väldigt länge kände jag mig ledsen, inte på grund av att allt ser annorlunda ut idag utan ledsen för att det är så underbart att känna så för någon. Om man aldrig får känna den känslan igen, att man älskar någon så mycket att det gör ont och man är redo att offra allt för att få vara med den personen. För den känslan är helt jävla fantastisk!

FMIF



 

Helg

Veckorna går alldeles för fort. Återigen en helg då jag inte har några hundraprocentiga planer och det stör mig. Ikväll tänker jag stanna hemma (trots Josefines peppiga "häng med ut och dansa"-sms) och ta igen lite av mitt enorma sömnunderskott och imorgon har jag en inbjudan till en herrmiddag hemma hos Mr.  Urso i Uppsala som jag inte kan bestämma mig för om jag orkar åka till eller inte. Visst är det alltid trevligt med massa män, mat och alkohol men efter veckans bravader så är jag som sagt lite sliten. Bakelser och Vicky, Cristina Barcelona på bio känns betydligt mer lockande, iaf inför ikväll.


Något i den här stilen känns lagom inför helgen. Inkluderar även de väl synliga höftbenen. (kanske borde skippa bakelsen och gå ut och dansa istället..).

Fredag hela veckan

Gårdagen var även den fantastisk. Efter en dag fylld av illamående och huvudvärk mötte jag upp Fredrik, Daniel och Elisabet för middag på Vapiano och kaffe och mineralvatten på Riche. Det blev pasta med tomatsås för vissa, ingen mat alls för andra men en jäkla god pannacotta till dessert. Efter ett besök hos Daniel på Tre liljor begav jag mig hemåt för att sova ikapp några av mina förlorade sömntimmar men blev mer eller mindre tvingad av Jade att vända i dörren hemma och komma in till stan. Releasefest för minoutfit.se och att Signe och Salvatore blivit de nya klubbisarna på SpyBar och mer lyckat kunde det egentligen inte bli. Återigen fantastiska människor, Kleerup i Djbåset och drinkbiljetter - me definitely like. Relativt tidig hemgång och vid tvåtiden fullkomligt stupade jag i säng här hemma. Nu blir det mer jobb. 


bild stureplan.se

Ännu tröttare dag

Jag får helt skylla mig själv, men jag kunde inte motstå frestelsen av gratis vin och champagne igår - och det blev en del. NK-eventet var sjukt trevligt. Gott vin,god mat och ja allmänt trevligt helt enkelt. Det bjöds på allt från afrikanskt till italienskt och lite vin alá Frithiofsson där emellan. Efter X antal glas vin och bubbel plockade Arman upp mig och vi begav oss först till TGIF och sedan vidare till Berns och 2.35.1. Bra drag, trevliga människor, goda drinkar och bra musik - en riktigt lyckad kväll som avslutades på Spybar innan jag vinglade hem till en vän i närheten, lagom rund under klackarna.

Ikväll blir det middag med lite vänner på Vapiano och efter det tänker jag sova i tusen år och hoppas att min förbaskade huvudvärk vill släppa.

Trött dag

Idag är det, trots mina 8,5 timmars sömn, en väldigt trött dag. Ögonen faller ihop så fort jag tar dem från mitt svindlande exceldokument och jag vill helst av allt bara hasa ner under bordet och sova. Ikväll måste jag dock orka med en kullinarisk afton på NK med champagne och snittar och efter det så blir det eventuellt en tur till Berns och 2.35.1. Egentligen orkar jag inget av det, men man lever bara en gång.

Nostalgi

Jag saknar de sena nätterna och tidiga mornarna i Uppsala, sittandes på en pakethållare i soluppgången med mitt rödhåriga yrväder och Kleerups Thank you for nothing från mobilen. Jag vill åka båt, ligga på en uppblåst våffla och sola. Jag vill dricka alldeles förmycket rosé och jag vill vakna vid 13 av starkt ljus, halsa mousserande i gungan utanför J med E. Jag vill hålla någons hand i solen. Jag vill titta ut genom fönstret och se Sebastian sitta utomhus i morgonrock och tofflor med morgonciggen dinglandes i mungipan, jag vill skratta åt hur rolig kvällen var. Jag vill gå barbent och värma ansiktet i solen. Jag vill ha sommar igen.

VP

Ibland skrämmer det mig vad som göms längst in i min walk-in-closet. Jag har fantastiskt fulsnygga klänningar som jag inte har hjärta att slänga trots att bäst före-datumet passerat för länge sedan, både på klänningen och mig i den. Efter att ha mannekängat några av mina favoriter från 2004/2005 för darling Bells kom jag fram till att det var dags att ta sig i kragen och bete sig som den vuxna människa man faktiskt är (eller borde vara). Och jag har nu, hör och häpna, slängt både min megakorta aprikosfärgade minikjol med volang och det militärgröna halternecklinnet med paljetter som jag så gärna matchade för tre år sedan. Jag är vuxen nu!

Fredag

Det är sjukt hur fort veckorna går. När jag igår blev upplyst om att det var fredag idag så stod jag bara och gapade. Vad hände med tisdag och onsdag, skrotades de?

Man ska egentligen inte klaga på att arbetsveckorna går fort, antagligen gör de ju det därför att jag trivs med mitt jobb och inte lämnar kontoret fören frammåt 18-tiden på kvällarna, men jag hinner dock aldrig längre planera vad jag ska göra i helgen. Jag känner för kladdkakemuffins, Woody Allens senaste på bio och rasperry-mojitos - kanske en sväng till Berns om ekonomin tillåter. Vad det blir återstår att se. Trevlig helg! 

Paris

Jag har lyckats lista ut några få saker om gatan jag kommer att bo på i dryga halvåret.
- Det finns en thairestaurang
- Det sitter utomjordingar på vissa av husen
- Den måste vara historisk av något slag då det finns gamla frimärken med bilder från kvarteren
- Folk som promenerar på min gata har beiga trenchcoats när det regnar




(nästan) Ett halvår senare

Någonting som gått sjukt fort på senaste är tiden. Och idag är det ett halvår sedan jag kastade mig ut genom skolportarna på Östra Real, skrek och viftade med min vita mössa. 5 jäkla månader sedan. Och vad har jag egentligen hunnit göra sedan dess?

Samtidigt som jag trodde att det skulle kännas väldigt mycket annorlunda när man slutat skolan och att allt skulle förändras är jag förvånad över att det inte känns mer. Å andra sidan har otroligt mycket förändrats, både till det positiva och till det negativa, och åt något håll som inte går att sätta fingret på. Men när jag nu idag tittar tillbaka på hur mitt liv såg ut för 5 månader och 1 dag sedan så ser i stort sett inget ut som det gör idag.

Fem månader gick rekordsnabbt, och om 84 dagar flyttar jag till Paris. Jag både fruktar och önskar att de 84 dagarna ska gå lika snabbt.


le week-end

Helgen har verkligen vart fantastisk!
Halloweenfest med gamla vänner. Woody Allens Manhattan. Inflyttningsfest med nära och kära. Småkakor.  Dansat oss svettiga på Berns & 2.35.1. Fantastiska grillade scampis. Yelle och Uffie. Rasperry-mojitos.

Idag blir det några ärenden på stan och eventuellt Icon Dressed - a fashion installation på Nordiska museet.

RSS 2.0