Anya Kop


Extremt vackra Anya Kop från årets omgång av Top Model. 
Foto: Nigel Barker

Make my hair

Mitt hår bara ramlar av. Det är förvisso inte så illa som det låter men dammsugaren åker fram varje gång jag fönat eller plattat håret. Kanske vore en bra idé att klippa sig lite oftare än en gång per år,  jag Älskar mitt långa hår. Men nu blir det ändring på det här slaffseriet. På torsdag lägger jag mitt liv hos världens bästa Anton på Salong Noir, Regeringsgatan. Och denna gång lär inte bara han fälla tårar utan även jag. Nu ryker en hel del!

Miu Miu!

Jag är för tillfället världens lyckligaste människa. Jag har blivit med Miu Miu! Världens vackraste väska i kalvskinn med rosetter på sidorna. Den får sova med mig i sängen inatt. Jag blir utan lunch i en månad nu men det gör inget, det var den värd.

Till de uttråkade


Ni kan få titta på världens vackraste klänning från FASR och vänta på att jag ska få blogglusten tillbaka. Om den någonsin kommer tillbaka.

Skatt

Lönen har kommit. Hurra tänkte jag, tills jag såg hur mycket jag fick. Då sjönk huvudet igen. Hade jag inte behövt betala så förbannat mycket i skatt så kanske jag hade haft råd att köpa mig något fint den här månaden. Jag vill inte ens tänka på vad jag betalar för med mina skattepengar, det gör mig bara deppig.

I like your sweater


Tröjan och den fantastiska luggen, ohmy!
http://lookbook.nu

Melankoli

Jag saknar verkligen gymnasietiden och Östra Real. Jag saknar till och med den eviga böngrytan och Hans Bergmans ältande om litteraturens betydelse. Jag saknar att promenera på karlavägen tidigt på morgonen och jag saknar solen som värmde ansiktet på skoltrappan. Att kunna hoppa över en lektion på morgonen är lyx och att kunna gå ner och äta gratis mat som inte är djupfryst och totalt smaklös är något man borde få uppleva hela livet, även om jag aldrig uppskattade det när jag hade möjlighet.

# paris update

Jag har glömt berätta. Jag fick mail från min hyresvärd härom dagen och jag Har en badrumsdörr i min lägenhet. Tack gud!

I väntan på GG

I väntan på att de nedrans amerikanarna ska slänga upp senaste avsnittet av Gossip girl så bloggar jag för Jakobs skull. Så Jakob, nu har du något nytt att läsa i Paris!

Politik

Det var väldigt länge sedan jag engagerade mig politiskt. Dock har jag precis avslutat ett a4-papper långt brev till den socialdemokratiska politikern Conny Andersson som 1997 lade ner min grundskola. Det ska bli intressant att se om jag faktiskt får något svar. Och framförallt, om jag får något bättre svar än jag fick 1996.

Fröken Winberg


Caroline Winberg i senaste numret av Arena. Me like.

Mer Sasha


Sasha Pivovarova, foto av Terry Tsilous

Sasha


Sasha Pivovarova för franska Vouge, april08
Är det bara jag, eller är hon inte så vacker att man vill rama in henne?

Hejsnyggstil!


http://lookbook.nu

TGIF

Jag förstår verkligen inte hur veckorna kan gå så fort. Kanske är det för att varje dag är lik den andra och varje vecka är någon annan lik. Idag är det business-casual på jobbet och det ska verkligen bli intressant att se vad de personer som till strictly-business bär jeans och kortärmsskjorta kommer hitta på.

Solen skiner, Håkans "Ett kolikbarns bekännelser" dundrar från högtalarna och det ser ut att bli en bra dag!


Elisabet


Jag saknar min vän. Hon måste vara det vackraste med rött hår som någonsin fötts.

Iaktagelse

Ibland när jag har riktigt tråkigt brukar jag kolla veckans mingelbilder. Ikväll var det Onsdag på Laroys tur. Detta är vad jag hittade:
- Massa 90or
- X-antal blonderade snedbenor
- En och annan överkonsumtion av solarium eller brun utan sol
- Dunväst av märket Canada Goose
- En jättenäsa

Förvånande? Nej.

Ja, det är roligt

Jag har nog universums sämst humor. Nedan följer ett utdrag från Viktor Barth-Krons blogg där han hade frågestund om allt mellan himmel och jord. Det var verkligen veckans bästa.

Donny Hedlund:
Jag/vi är en siamesisk tvilling som fått ett hår på könet. Vems är det?
- Klipp av det och slipp problemet.


Jag sa ju att min humor var sämst, haha!

The women and the nature


Gucci, fall.

Die bitch die #2

Kan folk snälla sluta göra reklam för sina värdelösa bloggar i mitt kommentarsfält? Jag vill inte läsa om era små/storstadsliv utan innehåll och jag vill inte se vilka fula kläder ni köpt. Jag vill inte tävla om totalt värdelösa saker och jag vill inte hjälpa er vinna en biobiljett.

Och du, "Mamma Jessica [18 år och mamma till Emilia 4 år]", jag är faktiskt inte speciellt intresserad av att höra om vad du tycker om den nya juryn för idol.

Att älska sin stad




foton av Kristina Lundqvist

Natalia Halicka


Jag har alltid älskat den här bilden. Polska Natalia Halicka är så vacker att man får ont i ögonen av att titta på henne. Det är konstigt att hon inte ses speciellt ofta på de stora modeveckorna. Hon är verklige fantastisk!

Klagoblogg

Jag är så trött, så trött. Jag skulle kunna somna ståendes under en Hives-konsert. Så trött är jag. Det känns som att jag skulle kunna sova ett år i streck och fortfarande vara lika trött när jag vaknade. Jag vill bara sova!

The man and the nature


http://lookbook.nu

RSS 2.0