Nyårsafton


Tyll, spets och skyhöga klackar
- jag är redo för nyår. Gott nytt år!
Vi hörs igen 2009.

PS

Mitt väldigt odiskreta blåmärke från i lördags, då en viss berusad man på Berns fick för sig att nypa mig, är nu illgrönt. Mitt på armen, för alla att beskåda. Jag vet vem du är och jag kommer ge igen för det här. DS


31 december

Nyårsafton, och hostan är värre än värst. Hoppas på att det blir bättre med lite alkohol i kroppen. Telefonen tystnade för övrigt väldigt snabbt efter mitt blogginlägg igår, vilket var fantastiskt då det fortfarande tjuter hej vilt i mitt öra - jäkla Berns alltså.

Nej, nu ska jag slänga på mig lite kläder och ta en promenad i det fina vädret, kyla ner mig lite så hostan blir värre.
See you later cupcakes!

leloveimage


http://leloveimage.blogspot.com

911-Klasson

Jag undrar om mitt telefonnummer hamnat på någon lista över "hej jag har nyårskris"-nummer. Folk ringer konstant och tjattrar om det ena och det andra inför imorgon och jag kan bara säga att mitt tinitus i höger öra från i lördags blir inte direkt bättre av att mina fina vänner går upp i falsett. Nej, nu stänger jag snart av mobilen för första gången sedan oktober då jag var på begravning och bäddar istället ner mig framför TVn.


Tisdag

Nu börjar det verkligen dra ihop sig inför nyår. Bollingern ligger redan på kylning och jag har sett till att alla kläder är på plats så det inte blir som alla andra år då man upptäcker en kvart innan man ska gå att man inte har några hela strumpbyxor eller att platttången lagt av. Nej, i år ska det bli en bra nyårsafton utan tjaffs med pojkvänner, way to much alkohol och bråk med diverse krogvakter. Fast det är ju trots allt amatörernas afton i allra högsta grad.

Btw så har mamma fått för sig att vi ska fira någon form av amerikansk jul lite i efterskott här hemma så det första jag fick se när jag stack huvudet utanför dörren imorse var en gigantisk död fågel i vårt kök - sedan dess har jag stannat på mitt rum. Nu vill hon dessutom att jag skippar tightsen och I heart NY-tishan för att sätta på mig något anständigt. Krävande kvinna det där.

30 december

Gah, det där med årskrönika gnager verkligen ett hål i mig. Antagligen skulle det vara bra för mig att få en helhetsbild av hur året sett ut och på det sättet kunna uppskatta det mer än vad jag gör nu när jag tittar på de senaste månaderna och allt skit som vart. 2008 blev verkligen inte riktigt jag jag tänkt mig, även om mycket kul också hänt, men jag hatar verkligen när jag inte kan styra över hur saker i mitt liv ska te sig. Äsch, min bild får helt enkelt bygga på hur året avslutas, och jag tror att nyårsafton hemma hos darling Bells med nära och kära kommer bli helt fantastiskt!

SKOR!

Jag har blivit med de mest fantastiska skorna idag. Efter att ha klämt på och suktat efter YSL-pumps inne på Nathalie Shuterman så var jag så nere att Isabel tog med mig längre uppåt stan för att kunna titta på något inom ett mer ekonomiskt räckhåll. Ramlade över dessa godingar inne på Topshop och kunde inte längre låta kortet ligga kvar i plånboken. Katching och nu är jag ruinerad för resten av månaden.



Måndag

Hostan sitter i, om än värre än tidigare. Var helt säker på att jag skulle hosta upp min ena lunga inatt men den verkar hänga kvar.

Idag blir det en del nyårsförberedelser och lunch med Isabel om dryga timmen. Vi ses på stan!

Strike a pose


Ännu ett av Kristinas fantastiska verk..

Söndag

Hela dagen har bestått av ett konstant hostande, lagom kul till nyår. Mötte upp Jade för lite shopping och sedan ett försök till att klämma i mig lite chaite på Muggen. Gick inte speciellt bra, min hosta dödar mig. Nu ska jag styra garderoben som efter allt för många klädbyten igår ser ur som ett rent inferno av klänningar och skor över hela golvet.

Lördag

Jäkligt trevlig kväll/natt igår. darling Bells och jag började med Rasberry Fudge och mojitos på Bauer och promenerade sedan ner på stan, smällde i bells en cheezeburgare och gick sedan till Berns. Vänner och bekanta dök upp, det dracks drinkar och dansades till tung hiphop halva natten. Riktigt bra kväll!

leloveimage


Annandagen

Tack gud, jag är tillbaka i stan bland avgaser och människor och sitter för tillfället uppkrupen i soffan iklädd mina nya duntofflor och äter nötter och choklad. Det är fint det.

Det var även trevligt nere på landsbygden i Trosa hemma hos pappa. Vi kollade på julfilmer, åt ett helt lass löjrom med champagne och idag var det släktmiddag då jag fick träffa min syster som man inte ser alltför ofta då hon är i London. Imorgon blir det nog drinkar med henne och Clive och sedan svirande på Berns.

Juldagen

Det är sanslöst hur fort julafton går. Hann inte mer än äta lite julmat, slita upp en herrans massa paket och avsluta kvällen med Julnattsmässa i Hedvig Eleonora kyrka med Jade innan dagen var över. Idag väntas ännu mer julgodis, mat och klappar då jag packar väskorna och sticker ner till Trosa för att umgås lite med andra halvan av familjen. Jag vet inte om det finns internet eller mottagning till mobilen där så om ni undrar varför jag är spårlöst försvunnen så vet ni nu varför. God jul!


Till er alla, från oss alla

GOD JUL CUPCAKES!

Gästblogg

Tack kära dotter för att du förgyller vår tillvaro med din närvaro i TVsoffan och tittar på uppesittarkväll. Julmusten och chokladen står framme, julgranen är klädd i år utan toppstjärna men med en vacker "topprosett". Design kanske. Jag undrar om vi varit snälla, om det kommer någon tomte - vi får väl se. 

/Lieselotte, Emelies mamma

.. And I'm done!


Tisdag

Idag begav jag mig ner på stan för att trängas lite med alla andra som inte är klara med sina julklappsköp. Kom på i sista sekund att jag faktiskt hade syskon jag glömt köpa klappar till. Stan var mer eller mindre kaos och paniken var helt klart märkbar bland de som trodde att de skulle vara själva nere på stan dagen före julafton. Nu sitter jag i soffan med Carolas julskiva på högsta volym, äter knäck och försöker komma på lite bra rim till mina julklappar. Det går sådärr.

Typiskt

Jag har typ knivar i halsen. Eller så känns det i alla fall när jag sväljer. Jag är jätteförkyld lagom till jul!

Irritation

Kom hem nyligen och kollade mitt konto för att kunna jubla över både lön och skadestånd från A.R. Vad ser jag - självklart har de idioterna inte kunnat göra rätt utan har då bara satt in mitt ynka skadestånd. Jag undrar vad deras jäkla problem är. Något borde de väl iaf kunna göra ordentligt och utan krångel, som att betala mig i tid.

Kväll

Hela julhelgen och dagarna före består egentligen enbart av väntan. Så när knäcken är kokad (och har förstört spisen och gjort mamma arg), julgranen klädd och paketen inslagna så finns det inte speciellt mycket att underhålla sig med. Ikväll har jag lurat in Leo på en öl på Little Persia för att catcha upp lite från de tre åren jag knappt sett honom på. Efter det kanske jag själv tar en sväng förbi Big Ben där bror min spelar ikväll med farbror Linus som tydligen satt i tänderna ikväll, enbart för min skull - och vem kan motstå en 50-åring med hela munnen full av tänder?


HSFD


Lite mer kärlek till jul. Hedi Slimane Fashion Diary

Mitt i julstöket

Idag har jag köpt din sista julklappen och slagit in alla dessa jäkla paket. Eller det blev inte speciellt många men jag försökte lägga ner mycket kärlek på varje, ha! Ikväll ska granen kläs och jag antar att mor min kommer sätta mig på köttbullsrullning till jag storknar.

När Kristina skulle bli konstnär


Så endar jag upp med en orkidée och en bok om Paris.
Jag antar att jag skulle titta drömmande eller frånvarande, dock ser jag mest hög ut. Jag borde nog inte satsa på en karriär som "musa".

Gårdagen i bilder




H.S


Hedi Slimane Fashion Diary

Söndag

Igår snörade jag på mig dansskorna och gick till Berns och 2.35:1 med Kristina och röjde. Och nog jävlar blev det röj alltid. Kan inte riktigt förstå att jag aldrig lär mig att avstå det där sista järnet innan stängning så att jag faktiskt slipper behöver oroa mig över att kräkas på jobbet dagen efter. Idag bör jag vara ordentligt orolig över det för satan i gatan, det blev nog några cl för mycket igår.

Idag; Jobb för Skattebetalarnas Förening.

NÖFF!


Hittade precis den här bilden när jag satt och rensade lite i mina överfulla bildmappar. Min första helg som singel på Nordic Light, varför hade jag på mig en grisnäsa? haha

Lördag

Gårdagskvällen var sjukt trevlig. Mötte upp Emelie W och Vicky för en drink på Radisosns Skybar. Blev massa prat om diverse tattuerade män med blåtira och sedan började en hel drös med vänner och bekanta trilla in. Vänner avlöste varandra och jag begav mig sedan hemmåt vid ett för att sitta och frysa rumpan av mig i väntan på nattbussen.

Idag skulle jag egentligen ha jobbat för Skattebetalarna men eftersom mina nycklar fått för sig att leka kurragömma så verkar det inte bli något av det. Får nog ställa mig framför spisen och koka knäck istället som jag så snällt lovat mamma.

Sebastian


De finns dem man saknar varje dag för att de inte är hos en. Varje dag önskar jag att du bodde här så vi kunde ha det lika galet roligt som alltid när vi ses, men för sällan. Flytta hit nu din mupp. I need you in my life för det finns ingen här som du!

Fredag

Godmorgon sunshines! Okej, man ska aldrig blogga halv tre på natten efter en flaska vin, men inlägget nedan är ändå rätt gulligt så det får stå kvar. Idag har mamma slitit upp mig läskigt tidigt trots ynka 7 timmars sömn för att städa mitt rum som blivit invarderat av smuts den senaste veckan. Kanske lika bra att få skiten gjord innan jul.

Idag har jag några ärenden att sköta och i eftermiddag ska jag träffa Leo för en fika för första gången på väldigt länge. Ska bli kul! Och eftersom fredagsutgångar aldrig slutar bra för min del så kommer jag stanna framför tvn ikväll eller träffa någon kompis för någon alkoholfri aktivitet, hah!


En bättre dag

Förutom det halvt misslyckade julbaket har jag haft en fantastisk dag. Afternoon tea på Grand Hotell med min gudmor och gamla barndomskompis var sjukt trevligt och bortsett från att jag inte är något vidare förtjust i te så var det fab. Extremt goda scones med chokladbitar, laxrullar med rysk kaviar, toast med räkor, toast med karl-johansvamp och ädelost och sist men inte minst ett fat med otroliga små bakelser som jag bara ville rama in för att de var så söta.

Nu på kvällen bar det av hem till Li och Daniel där jag och Lova stannade kvar till tvåtiden och drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Sjukt spontant och extremt trevligt. Li och Daniel är verkligen ett sådant där roligt par som man inte behöver oroa sig över ska spendera en hel kväll med att ignorera de ensamma singlarna och istället sitta och kyssas febrilt i soffan. nej som sagt, riktigt lyckad kväll och dag. Nu har jag druckigt ett glas vin förmycket och borde sova - inte blogga.
Puss och Godnatt!

Familjen klasson - julbaket!

Man skulle antagligen kunna göra en ny version av Sunes Jul fast med min familj. Inte för att någon annan i min familj är speciellt klumpig när det kommer till bak och matlagning, det är bara jag. Och jag sitter nu, med mjöliga tangenter, mjöl i ansikte och på armar och förbannar allt satans julbak. Såhär blev dock resultatet (och om någon undrar vad de bruna små bollarna är så kallas de tydligen Bruna bröd). Jag försökte tidigare övertala mamma att det vore en jättebra idé att bara göra cupcakes med olika juliga smaker, och kanske ångrar hon sig nu att hon inte lät mig göra något jag kan.

 

Torsdag

Egentligen spelar det ingen roll vilken rubrik jag ger min inlägg - om det är måndag, onsadag eller torsdag då varje dag är den andra lik. Idag har jag dock lite på schemat. Ska ner en sväng till NK och köpa lite grejer till mina hemmagjorda julklappar och sedan ska jag på Afternoon tea på Grand Hotell med min gudmor och Danielle för att fira min födelsedag väldigt mycket i efterskott. (Det är fantastiskt det där, firandet av mina ynka 19 år tar aldrig slut). 

Ikväll bangade Lova på superutgång vilket suger då har känner ett enormt sug efter både alkohol och dans. Men någonting blir det iaf.

Värdelösa vardagar

Mina dagar har precis som jag anade börjat fyllas av massa överflödig tid som jag inte kan fylla med något vettigt. Idag har jag återigen kletat in mig i Karlssons klister mitt i allt julstök, sovit alldeles för mycket och kollat på tv. Det enda som egentligen vart annorlunda är att jag istället för att äta pasta med smör och ketchup gick ner till Kinarestaurangen och köpte med mig wookad kyckling med cashewnötter som jag åt direkt ur kartongen. Börjar ni bli oroliga för mig? Gör mig då sällskap.

More love and Hedi Slimane


Onsdag

Godmorgon cupcakes! Jag är idag segast i världen och har försökt ta mig ur sängen fyra gånger men har mer eller mindre ramlat ner igen och somnat om. Min dygnsrytm har blivit lagom fucked-up. Idag ska jag fixa lite med receptbok nummer två vilket innebär att jag, idag också, kommer vara irriterad och täckt i karlssons klister. Men, vad gör man inte för sina hårt arbetande vänner som lägger över allt julklappsansvar på mig?

Jag är för övrigt så rastlös att mina ben lever sitt eget liv. Jag vill gå ut och dansa nu nu nu. Men imorgon blir det iaf den traditionsenliga torsdagsutgången med Lova minus Arman. Vart vi går och hur galet det blir återstår att se.

Hedi Slimane

Darling bells postade tidigare idag ett inlägg om fotografen Hedi Slimane som jag inte hört något om på länge. Tog mig en titt på hans hemsida och hittade de mest fantastiska bilderna. Jag har alltid varit svag för bilder som utstrålar kärlek och bilderna i hans Fashion diary var verkligen något av det vackraste.


Att göra sina egna julklappar

I år har jag fått för mig, nu när jag har så mycket dötid att slå ihjäl, att det vore en väldigt trevlig idé att snickra ihop lite julklappar själv istället för att bara rusa in på NK och slita åt sig första bästa som jag brukar göra. En trevlig bok med mina favoritrecept tänkte jag kunde bli en kul grej till mamma och åke och jag inhandlade igår en väldigt snygg, svart, pärmbok och har idag printat ut recept som är snyggt skrivna. Sedan kommer vi till biten då jag ska börja pyssla med det här och jag kan erkänna att jag aldrig vart någon expert på att rita bra eller klippa rakt. Så nu sitter jag här, med en kladdig svart skrivbok med inklistrade vita recept med limmfläckar på och själv är jag mer eller mindre täckt med Karlssons klister från topp till tå. God jävla jul!

Paris

Åh, vad roligt. Staden jag flyttar till om 43 dagar har utsatts för terrorhot med 5 stycken bomber utplacerade på varuhuset Printemps, endast några kvarter från där min framtida lägenhet ligger. Jag åker till Paris för att ha det fantastiskt, inte för att sprängas i luften av galna afghaner.

Tisdag

Godmorgon cupcakes!
Idag blir det en del julbak tror jag då mamma börjar få spader på att jag inte gör något produktivt om dagarna. Men först ska jag in till stan för brunch/lunch på publik03 med min goda vän Remi!

Det där med hår (igen)

Jag är sjukt sugen på att bri brunett igen nu när utväxten ser för jävlig ut och det blonda mest känns sjaskigt. Brukar färga håret brunt runt jul men jag är å andra sidan så van vid att vara blond och är så fast vid det. Vad tycker ni snyggingar, är det värt att färga över jul och nyår och sedan bli blond igen lagom till Paris?


Detta är förövrigt en väldigt fin bild som jag fortfarande älskar. även om halva G inte syns.

Sasha


Måndag

Jag har köpt julklappar idag, jag är så jävla grym. Ingen stress den 23e december i år inte.

Tröttmössa

En av de extremt få regler (antagligen den enda) jag satte upp när jag blev arbetslös var att jag inte vill bli typen som sover bort hela dagarna och sitter vaken vid msn hela nätterna. Varje morgon ringer klockan kl. 10.00 och det egentligen meningen att jag då ska studsa upp ur sängen, ta en lång promenad och sedan göra mig i ordning. Självklart, som med allt annat jag bestämer mig för att göra, så blir det inte så. Satt i natt vaken till 03.00, kollade på Sex and the city och totalt tvingade mig upp ur sängen nu, halv tolv. Det lär inte bli någon julklappsshopping idag heller.

Födelsedagslördag #2



Min lördag var fantastisk. Pärlhalsband och Chanelbok i födelsedagspresent. Återställande mjölkdrinkar med tryffelchoklad på Paus, dans och bjudchampagne på Saluhallen och ingen baksmälla idag. Tack alla fina som var med och firade mig! PUSS

Lady in black


Fantastisk outfit, från lookbook.nu

Sommar tack


Urk

Den största anledningen till att jag aldrig går ut på fredagar är att jag hatar att vara bakfull på lördagen när man egentligen bör gå ut. Och självdiciplin är inget jag har gott om uppenbarligen. Igår hade jag bestämt mig för att dricka ett glas vin och åka hem vid elva. 03.00 lämnar jag Grodan full som ett ägg. fantastiskt. idag vill jag helst dö, allt för att slippa vara såhär bakfull. Och ikväll blir det partaj igen men i Uppsala då min födelsedags ska firas i efterskott på Platina.

Nej, nu ska jag försöka få i mig lite mat, om den inte kommer upp igen vill säga.

När det spritter i benen

Det är torsdag och jag har sjukt mycket dans i benen. Saknar Berns och vill helst av allt bara sätta på mig ett par riktigt höga klackar och gå ut och dansa hela natten. Det är fördelen med att vara arbetslös, att jag inte behöver gå upp tidigt imorgon med sprängande huvudvärk och sätta mig på ett kontor och må dåligt. Nackdelen med att vara arbetslös är att det bara är jag som kan gå ut och härja på torsdagar då alla mina vänner jobbar tidigt imorgon. Blir nog en långpromenad istället.

Bonsoir!


Arbetslösbloggen

Det finns väldigt lite nytta att göra när man bara går hemma och släpar. Men idag har jag hela förmiddagen ägnat mig åt något jag faktiskt lite smått i hemlighet gillar - att städa. Mitt rum och badrum är nu skinande rent och det känns fantastiskt.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan bege mig ner mot NK för att byta några felköpta födelsedagspresenter och lite senare i eftermiddag / i kväll ska jag nog möta upp Lova för ett glas vin på Tabac.

.



Den här bilden är så vacker att jag får ont i ögonen av att titta på den.
Snodd från Le Smoking.

Julhandeln är igång

Idag har jag köpt min första julklapp, hell yeah. Det blev även lunch med Elisabet på Pong och sedan blev det en liten shoppingrunda. Promenerade vidare till Gamla Stan och höll Lova sällskap några timmar då hon jobbade. Alltid lika trevlig.
Så, eftersom det blivit så lite TV-tittande idag på dagen så ska kvällen spenderas framför svensk TV när den är som sämst, Charterfeber, Roomservice och Efterlyst.

December 10th

När jag blev arbetslös så trodde jag att jag skulle ha all tid i världen att blogga men jag hade klart fel. Inte för att jag gör något vettigt om dagarna - jag går upp vid elva och sitter vid datorn någon timme, äter någon taskig lunch och kollar på amerikansk TV när den är som sämst, typ doktorn kan komma, Ellen, ja ni förstår. Sedan röjer jag undan lite i mitt rum och finslipar lite så att allt hänger perfekt i garderoben och sedan är dagen mer eller mindre slut.

Igår spenderade jag dagen framför Gossip Girl då senaste avsnittet var så bra att jag var tvungen att kolla på det två gånger på raken. Efter det blev det lite julklappsshopping med Erica (hon shoppade, inte jag) och sedan en väldigt trevlig middag på Vapiano.

Idag ska jag äta lunch med finaste Elisabet på Pong, vilket lär ta sin tid, och sedan ska jag nog hem och städa lite. Vilket kul liv jag har. 

Happy birthday to me!

Jaha, så här kul var det att fylla 19. Ensam hemma, alla vänner är på jobbet och jag sitter ensam hemma i velourdress och smutsigt hår. Funderar på att ta mig i kragen, hoppa in i duschen och sedan åka in till stan och hälsa på Lova på jobbet, hon lovade att bjuda på något gott och jag är inte den som bangar på blåbärspaj. Eller så blir det Vicky, Cristina Barcelona på bio för mig själv. Vi får se vad som händer. Grattis till mig!


Sen

Sjysst att jag vaknade nu och ska möta min bror för middag på söder om exakt 8 minuter. Blir till att rappa på nu.

My sweet 19

Jag säger bara; fantastiskt, fantastiskt, fantastiskt! Jag hade så satans kul igår. TACK alla kära som ville vara med och fira mig!

Kvällen började hemma hos mig med middag och massa vin. Öste sedan i oss drinkar, isländskt brännvin för vissa och dansade vidare till Berns och 2.35:1 där vi svängde våra lurviga fram till småtimmarna då fötterna avled och spetsstrumpbyxorna kliade. Idag kommer släkten hit på räksoppa och ikväll kommer jag nog sova väldigt gott efter en fartfylld helg.





Le smoking


Den här bloggen är  fantastisk. Bildena är fab och till och med en ickerökare som jag blir galet sugen. Check it out!

French boy in Paris


http://lookbook.nu

Snälla tomten

♥ Fashionista, av Martina Bonnier

♥ Duntofflor

♥ Kort kimono i siden, svart eller champagnefärgad

♥ Underkläder som jag själv väljer

♥ Pengar till Paris

♥ Strumpbyxor i olika färger från Vouge

♥ Mascara från Clinique (High definition lashes)

♥ Bodybutter grapefruit eller jordgubb, från the body shop

♥ Sex & the city, the movie

♥ Svart top från Monki "Judith top", strl M. Uringning bak

♥ Svarta multi-högklackade sandaler från Zara med flätade läderremmar, str 39

♥ Greasefilmen

♥ Boken om Chanel, heter något med kreationer
♥ Bret Easton Ellis Glamorama (på svenska)
♥ Långa pärlhalsband
♥ Stay-ups
♥ Strumpebandshållare i svart spets


Thank god for thuresdays

Nu är det verkligen hög tid för mig att skärpa mig och sluta gå och och härja mitt i veckan. Fast nu när jag är unemployed har jag all tid i världen att vara bakfull och tycka synd om mig själv. Och även om jag mår rätt pyton idag så är det helt klart värt det - gårdagskvällen var fantastiskt rolig!

Jag och Lova började på Tabac med ett glas vin och hetsiga diskussioner om Stadsmissionen och vi rörde oss sedan, med Nici som anslöt, till Berns och 2.35:1 för att fira Armans födelsedag en dag i förskott (Grattis Arman!). Rasperry-Mojitos, X-antal för många rena shots och jag mådde prima. Dansade till extremt udda electromusik och hade det allmänt bra. En calvados senare och jag satt i en taxi hem, lagom grön i ansiktet men fortfarande på topp.

Ikväll ska jag vara hemma med kära Idol och imorgon måste jag upp med tuppen för att förbereda inför min lilla födelsedagstillställning och utgång - det kommer att bli fab!





Mitt i veckan

Det händer mycket just nu. Mycket tråkigt men jag har även lite kul att se fram emot. 
Igår blev jag meddelad av min konsultfirma att företaget jag är uthyrd till måste göra sig av med mig omedelbart då jag tydligen är för dyr (hey, jag tjänar under 100 kr i timmen) - så på fredag jobbar jag min sista dag. Och inte känns det lönt att söka något nytt jobb då jag endå bara kan jobba december ut och halva januari. Så hela nästa vecka tänker jag fira min födelsedag, för mig själv. Jag börjar på lördag med middag med mina fina flickor, coctails och utgång. På söndag blir det lunchbjudning för nära och kära (med andra ord, släkt och mina föräldrars vänner) och på måndag blir det någon form av middag igen då jag inte tänker sitta inne på min födelsedag samt nästa helg ska det firas i Uppsala med fina folket.

Imorgon ska Armans födelsedag firas lite i förskott så det blir Berns för hela slanten!

Fuck

Ibland skiter sig allt.

Uppdatering;
Nu har jag i och för sig all tid i världen att baka lussebullar och pepparkakor hela dagarna, varje dag - till jag åker till Paris. Välkommen till arbetslösa Emelies blogg.

December

Och helt plötsligt blev det deceber och jag, precis som alla andra, börjar tralla julsånger och längta efter pepparkakor och lussebullar. Gamla stan är julpyntat och det enda som saknas nu är ett litet vitt täcke på takåsarna - sedan är december fulländat. Trots allt kul som händer, födelsedag och jul, så går jag jämt runt och känner mig lite vemodig runt jul. Bara någon vecka kvar på året, hur ska man fira nyår och vad sjutton har ett helt år tagit vägen? Ett år äldre än året innan men inte ett dugg visare. Men avslutningen på det här året ska bli riktigt bra, hela December ska bli riktigt bra.

RSS 2.0