Wig wam bam




http://wig-wam-bam.blogspot.com

Helgen

Ibland är det skönt att bara göra absolut ingenting. Denna helg har jag sovit 50% av tiden och resterande tid har jag spenderat med vänner och min familj. Familjemiddag i fredags och i lördags blev det ett besök på Bondens marknad på söder för färska grönsaker. Kvällen till ära var det en liten middag hemma hos mig då Sarah och Emelie dök upp för lite italiensk risotto, 90-talsmusik och massa prat. Idag har jag flängt runt halva sverige med mamma och bland annat gjort avstickare till Flen och Katrineholm. Veckan som väntar är fullspäckad med trevliga middagar och luncher med diverse vänner och bekanta, det ser jag fram emot!

magont

Jag tror att det bor ett monster i min mage som gnager på min magsäck. Jag önskar att monstret antingen föräter sig och dör eller äter upp min mage så den inte gör ont längre. Nej, på tio-rasten bär det av till apoteket för lite Pepsil Duo.


Framgång

Det finns inget som gör mig så stressad som att veta att jag inte kan prestera. Just därför är jag alltid rätt hispig när jag är hemma och är sjuk. Men efter regn kommer det solsken och en av mina kunder ringde precis mig och ville köpa en annons, high-five på den! Skönt, då kan jag lägga mig i ett varmt bad med gott samvete i alla fall.

Elsa som glömdes bort


Elsa Hosk, Mikas

Läkarbesök

Jag är tömd på blod. Tre stora rör tog de. Jag känner mig sladdrig!

Ge mig lite Alex till hösten

  
Alexander Wang, fall 08

mannen med luggen


http://wig-wam-bam.blogspot.com

Helgen

Helgen har vart bra på många sett och vissa saker hade jag gärna fått ogjorda. I fredags var jag på tidernas trevligaste kräftskiva på Hotell Linné där det sjöngs snapsvisor, åts en och annan kräfta och dracks desto mer skakade shots. Det dansades en del och sedan blev det en relativt tidig hemgång för min del.

I lördags var jag väldigt kultiverad och mysig. I sällskap av mitt favoritpar, Bella och Chris, så promenerdes det på Djurgården och vi hann även med en visit på Vasamuséet till Chris stora lycka. En tallrik korv med pommes senare så begav jag mig hemmåt för att svida om inför Anderfalks fantastiska modevisning på kulturhusets tak. Fantastiska kreationer jag jag blev blixtförälskad i en svart volang-lager-på-lagerklänning som jag väldigt gärna skulle svansa runt i i Paris. Efter visningen blev det en Erin Sedgwick-coctail på Riche och sedan hem tidigt för lite sömn.

Bestulen

Någon dummis har stulit min fina, fina cykel som jag hade parkerat på stan i Uppsala. När jag igårkväll traskade upp för universitetsbacken för att cykla hem till G så var den helt borta. Jag hoppas att den som tagit den trillar och dör.

Det här var ju fint


http://lookbook.nu

Would you light my candle?


http://wig-wam-bam.blogspot.com

.

On my own again, jag har alltid trott att det skulle kännas annorlunda.

Bättre och sämre

Vissa dagar går bättre än andra. Igår hade jag en toppendag då jag lyckades stänga tre affärer efter en riktigt torr vecka med självmordstankar och tröstätande vid datorn. Idag började jag morgonen med att få iväg ytterligare en affär. För att fira att vårt affärsområde presterar så pass bra så bjuds vi idag på lunch på Grodan, det är inte helt fel det!

Min fina vän kan konsten att skriva

Läs detta. Det är verkligen fantastiskt skrivet.

Ge mig sommaren tillbaka


http://lookbook.nu

# Paris

Hurra! Äntligen har jag börjat betala på min lägenhet i Paris och jag har nu fått det bekräftat att den är min mellan den 31/1-30/5!

Lördag



I helgen fick både spetsklänningen och mina Mary-janes följa med ut och dansa. Det var den roligaste utekvällen på länge, det måste vart skorna.

Lite ball


http://lookbook.nu

-

Jag hatar att ha ont i magen. Kanske hatar jag det så mycket också för att jag har det så ofta. Idag hann jag inte vara på jobbet i mer än 20 minuter innan jag mer eller mindre dog av smärta och var tvungen att bege mig hemmåt, och det har fortfarande inte riktigt släppt. Hur som helst så måste jag pallra mig i väg till universitetet idag för att skriva in mig på min franskakurs, det ska ändå bli kul.

+


Det är någonting med den här tjejen och allt hon har på sig. Varje bild får mig att vilja riva ur rubbet ur min egen garderob (förutom tidigare nämnd klänning) och börja om på ny kula. Allt är så fint!
http://chictopia.com

Fina klänningar, och vänner

Min fina, fina vän har helt spontant köpt världens finaste klänning till mig med motiveringen "Du ville ju ha den". Vem är så fantastisk att man gör något sådant? Världens finaste vän (som förövrigt kan vänta sig något riktigt fint från Paris).

Det är då man vill ha höst


http://lookbook.nu

Je ne comprendre pas

Jag är redan trött på franskan och jag har inte ens skrivit på kontraktet till lägenheten än. På tal om kontraktet så upptäckte jag nu ikväll att jag igåreftermiddag fått kontraktet (på franska, självklart) mailat till mig och det var tydligen meningen att jag skulle faxat över det inom 24 timmar. Jag tror inte att fransmännen är medvetna om att svenskar inte haft fax hemma sedan mitten av 90-talet och att vi knappt vet hur man använder en i dagsläget. Hur som så visade det sig i kontraktet ,som jag lyckades översätta på sämsta möjliga svenska, att mina rättigheter är ungefär lika med noll. Ser ut som att jag kan bli lämnade utan både värme och vatten utan att ha någonting att säga till om. Men men, det är bara att skriva på och hoppas att jag har gud med mig under hela resan.

Fint


http://lookbook.nu

# Min sommar2


Tidsoptimisten

Det är aldrig bra när två tidsoptimister finner varandra, det blir dubbelsent. För 25 minuter sedan skulle jag vart på plats hos Paulina för middagssittning men eftersom jag tog ett senare tåg och min tidsoptimist kom på, nu, att han skulle stryka sin stjorta så ser det mörkt ut att komma innan åtta. Ledsen för det Pao!

Nu ska jag slänga mig på cykeln!

# Min sommar


It's friday I'm in love

God morgon mina kära! Idag lyckades jag försova mig då jag drömde tidernas konstigaste drömmar i natt (inkluderade Chuck Bass, lite för mycket Chuck Bass). Ikväll vankas det poolparty i Norby då Paulina fyller 19 år och imorgon blir det kräftkalas med Bella och Chris som följs av utgång. Det ser ut att bli en bra helg!

Vackra bilder på vackra människor

Hittade tips om den här bloggen och jag precis som hon, blev kär. Underbara bilder på extremt vackra människor i världens mäktigaste stad. Jag tror jag är förälskad i både människorna och staden.




Jag har blivit med färg!


Jag är verkligen Sämst på att klä mig i färg. Allt i min garderob är svart, svart och mer svart. Någonstans i mängden av kläder som skulle passa på en begravning tittar en röd klänning eller ett par rosa strumpor fram. Nu ska det bli ändring på det! Idag blev jag med världens mest färggranna strumpbyxor som jag tänkte matcha med en svart kjol eller klänning. Det är åtminstone ett steg i rätt riktning.

Ballongfärd


Mera Nike!


Jag visste alltid att du skulle bli den snyggare av oss..

Onsdagar på Snaps


Igår firade jag att halv veckan gått med en White russian på Snaps i sällskap av goda vänner. Härligt att få catcha up om sommarens bravader och skvallra lite om vad som hänt.

Panik

Lyckoruset varade i ungefär 5 minuter. Efter det fick jag 3 mail på raken från min argentur med massa formulär jag ska fylla i, försäkringar som skall beställas och faxas, garantier på inkomster som ska redovisas och annat skit som måste fixas. Jag har brutal panik över hur jag ska få ihop allt och framförallt hur jävla mycket pengar jag måste spara istället för att köpa fina kläder nu till hösten. Inte nog med att jag kommer få leva på nudlar i Paris, så kommer jag inte få äta thainudlar på PONG i Sverige innan dess.

Mer Paris

Min lägenhet är bokad. Jag ska bo i världens sötaste studio i 1a distriktet precis mellan Concorde och Sorbonne. Jag måste vara världens lyckligaste.

Höstsemester

"Personen med anknytning xxx är på semester, återkommer den 25e augusti". Jag är väldigt glad att jag inte är en av dem. Idag åkte höstkängorna på och min blommiga pashminasjal fick hänga runt halsen. Är det bara jag som anar höst?


Tisdag

Idag har det gått bättre på jobbet. Hjälpte ytterligare ett pastorat med annonsering men fick magknip när annonsen väl skulle läggas upp. Det visade sig att det inte bara var en notis om tre lediga tjänster utan 3 lediga tjänster med flertalet pdf-sidor annonser, jätteroligt. Och medan allt krånglade och hoppade och ändrade radavstånd höll jag på att dö. darling Bells lyckades dock lugna mig med choklad - och hasselnötsmuffins och en promenad genom Gamla stan.

Imorgon blir det power-sell och sedan "Onsdagar med Bella och Johan" som är ett nytt koncept för att tvinga alla till umgänge en gång i veckan. Imorgon blir det vin på snapps och har jag och Bellsi sålt riktigt bra på dagen så tänkte vi sätta på oss kalasskorna och gå ut och dansa.

Lookbook


De klär sig bra där borta i staterna, http://lookbook.nu

Sienna, en Vouge och luggen



Sockersött. Till helgen blir det modemagasin och pyjamasbrallor för både mig och Mr G. Jag hoppas att han ser fram emot det.

Paris

Min biljett är bokad, den 28e januari åker jag!

Morgonstund har guld i mun'

Av någon konstig anledning så lyckas jag Alltid försova mig de första tre dagarna i veckan. Måste alltid rusa upp och springa runt i lägenheten som en förvirrad höna i jakt på frukost, kläder och tandborste. Och ändå lyckas jag i 99% av fallen komma i tid.

Idag ska det säljas utav bara sjutton om jag ska nå min månadsbudget som jag redan ligger över 20 000 back med. Önska mig lycka till!

Trött

Jag skulle kunna däcka klockan 18.00 om kvällarna. Redan efter jobbet är jag färdig att krypa ner under täcket och sova tre dygn. Därför tänker jag gå och lägga mig nu, sova i 10 timmar, det vore något det.

Vackra, vackra Nike


Lugg till hösten?



Trots att jag aldrig vart så arg på något i hela mitt liv som jag var på min lugg varje dag förra hösten så blir jag återigen lite sugen på att klippa av det som nu växt ut och äntligen kommer med när jag sätter upp håret. Jag gräver min egen grav genom att titta på bilderna på Sienna som är så otroligt fin i sin lugg. Sedan att hon har haft turen att få rakt hår och inte behöva platta sin gardin som efter det står rakt ut i 90 graders vinkel är en annan sak.


Fulsnyggt


http://lookbook.nu

Träning

Sedan jag skaffade mitt gymkort för 2 veckor sedan har jag vart där En gång. Dock så drömde jag i natt att jag var på gymmet och körde en stenhård terränglöpning och styrketräning och när jag vaknade var jag faktiskt fysiskt utmattad. Jag ger mig själv ett extra poäng, jag har alltså tränat två gånger!

Söndag

Nu väntar en ny arbetsvecka och för första gången på länge så känner jag mig riktigt taggad. Efter en toppenhelg då jag både firat och tagit det lugnt känns det som att jag skulle kunna jobba 3 dagar i rad, och nu jävlar ska vi sälja. I veckan väntas luncher med diverse trevliga vänner och på onsdag kommer jag antagligen dansa mig svettig på Ace/Stash om energin räcker till. Vad ska ni göra i veckan?

Pinglor



Gårdagskvällen var mycket trevlig. Det dracks drinkar och rosé och vi uppdaterade varandra om vad som hänt under sommaren då alla vart på olika platser. Somliga drog sig in till stan för utgång och vi andra stannade kvar till tvåtiden och satt och myste. Det var bra grejer det!

Mary-Kate i Elle UK



Sockersött


http://lookbook.nu

Miu Miu

Jag är kär. Jag har hittat världens finaste klänning från Miu Miu på Nathalie som jag inte kan bestäma mig för om jag ska köpa eller inte. Det är egentligen inte mycket pengar för en sådan vacker skapelse, men som mamma säger så kan jag ha betydligt roligare för de pengarna i Paris.

I övrigt har jag inte gjort mycket idag. Åt lunch på Melanders fisk och tittade på folk.
Ikväll vankas det rosévin och hallondrinkar hemma hos darling Bells och efter det blir det antagligen mer drinkar och massa dans ute någonstans.

Kärleksbrev #2

Ytterligare ett otroligt vackert brev skrivet av Beethoven.

Evening, Monday, July 6

You are suffering, my dearest creature - only now have I learned that letters must be posted very early in the morning on Mondays to Thursdays - the only days on which the mail-coach goes from here to K. - You are suffering - Ah, wherever I am, there you are also - I will arrange it with you and me that I can live with you. What a life!!! thus!!! without you - pursued by the goodness of mankind hither and thither - which I as little want to deserve as I deserve it - Humility of man towards man - it pains me - and when I consider myself in relation to the universe, what am I and what is He - whom we call the greatest - and yet - herein lies the divine in man - I weep when I reflect that you will probably not receive the first report from me until Saturday - Much as you love me - I love you more - But do not ever conceal yourself from me - good night - As I am taking the baths I must go to bed - Oh God - so near! so far! Is not our love truly a heavenly structure, and also as firm as the vault of heaven?


Lördag


Så här vill jag vara klädd idag. Väldigt fin kjol.
http://lookbook.nu

Lägenhetsproblem #1

Jag var precis på väg att boka min älskade lägenhet i Paris när jag upptäckte följande; det finns ingen dörr till badrummet?! Que? Vem sjutton vill bo i en lägenhet där man inte har någon som helst privacy, även om jag ska bo där själv?.Försöker febrilt få tag i Lodgis men de verkar ha typ semesterstängt. Någon på agenturen får masa sig dit och kolla i fall jag sett fel. Undra vad nästa problem blir..

Yves saint laurent


Jag älskar den här t-shirten, varför vet jag inte. Den är så enkel och så Inte YSL.

yes please

Jag älskar den här bildserien! Hennes val av kläder, vackra leende och snygga hår.
http://www.chictopia.com

Hello Paris!


Den här bilden känns Så Paris, jag längtar. http://lookbook.nu

Hello gorgeaus!


http://lookbook.nu

Höst

Imorse när jag promenerade till tvärbanan luktade det höst, är den på väg?

Kärleksbrev

Varför har ingen någonsin skrivit ett kärleksbrev till mig? Jag vill ha ett vackert lika vackert brev som det nedan som Beethoven skrev till sin kära. Det är så fint.

Good morning, on July 7

Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us - I can live only wholly with you or not at all - Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits - Yes, unhappily it must be so - You will be the more contained since you know my fidelity to you. No one else can ever possess my heart - never - never - Oh God, why must one be parted from one whom one so loves. And yet my life in V is now a wretched life - Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men - At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection? My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once - Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together - Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.

ever thine
ever mine
ever ours


Oui!

 

Såhär snygg vill jag också vara i helgen. Skjorta med knästrumpor och ankelboots eller söt flickig klänning med sockor i sandalerna. http://lookbook.nu

Hello beautiful!

Mina älskade Mary-Janes har äntligen kommit - och de är underbara. Imorgon får de följa med till jobbet tillsammans med min fina spetsklänning då jag ska fira pappas 65-årsdag senare på kvällen. Tänk att han blivit så gammal min lilla pappa.


Die bitch, die

Kan folk snälla sluta göra reklam för sina värdelösa bloggar i mitt kommentarsfält? Jag vill inte läsa om era små/storstadsliv utan innehåll och jag vill inte se vilka fula kläder ni köpt. Jag vill inte tävla om totalt värdelösa saker och jag vill inte hjälpa er vinna en biobiljett.

arbetsnarkoman

Trots att jag har haft semester så har jag nästan varje dag kollat av hur det ser ut med annonser för ledningsjobb. Nu har jag än en gång scannat av alla mina forum och upptäckt, till min stora förvåning att det ser lika tråkigt ut som innan jag gick på semester. Det är mer eller mindre dött. Men what the fuck, det blir bra ändå.

Den här helgen har jag;

- Åkt båt med tre av världens goaste killar
- Trillat av vattenvåfflan i typ 45 knop och vart nära på att dö
- Firat min rock'n'roll-bror som fyllde 40
- Väntat alldeles för länge på min kycklingfilé på Zanzibar
- Tummat på ett underbart armband från Hermes som jag är väldigt sugen på att lägga skatteåterbäringen på
- Vart fullast i Uppsala, röjt till mina ballerinas totalt och trillat av cykeln

Sammanfattningsvis kan man säga att jag är ganska många hundralappar fattigare, och skadad. Men jag har haft kul och imorgon börjar jag jobba med världens bästa darling Bells, det ska bli underbart att få spendera dagarna med henne igen.

Non

Det här med att räkna ut sitt franska bostadsbidrag var verkligen inte enkelt. Har gått igenom ett test på drygt 15 frågor och upptäckte att jag hela testet angett att jag var hemlös. Well.. Je ne comprendre pas!

RSS 2.0